Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 10 jan, 2017

SANDNES/ULF-SPILLER NÆRMER SEG NY KLUBB

Niklas Sandberg debuterte i Tippeligaen da han kom inn i 16-mai kampen mot Viking for to år siden. Etter dette har unggutten slitt med lite spilletid og nå blir midtbanespilleren etter hva Fotballkanalen snart klar for Ull/Kisa og OBOS-ligaen.

(Foto: Digitalsport)

Niklas Sandberg kom fra Lura til Sandnes/Ulf som 15-åring og har siden han ble tatt opp i A-stallen slitt med å få spilletid, til tross for at han lenge har vært et stort talent med ubestridt potensiale.

I fjor var 21-åringen utlånt til Nest-Sotra hvor han spilte 12 kamper for de grønne som måtte se opprykket glippe bak suverene Florø. Nå får trolig Sandberg allikevel sjansen til å spille i OBOS-ligaen.

Etter hva Fotballkanalen erfarer er midtbanespilleren i forhandlinger om en kontrakt med Ull/Kisa og partene skal være så godt som enige. Sandberg var i helgen på UKI Arena og trente med laget.

Både Bryne og Nest-Sotra har et ønske om å sikre seg spilleren permanent. Tidligere i vinter var han også på prøvespill hos Viking. Men nå går det mot kontrakt med de gule og grønne fra Jessheim for unggutten.

 

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter