SANDNES/ULF SIGNERER TROLIG NY MIDTBANESPILLER INNEN KORT TID

SANDNES/ULF SIGNERER TROLIG NY MIDTBANESPILLER INNEN KORT TID

Tomas Kristoffersen har lenge vært blant de beste spillerne til TUIL og har flere ganger vært aktuell for både Bodø/Glimt og Tromsø. Nå ser han ut til å bli klar for Sandens/Ulf innen kort tid.

– Vi har vært i kontakt i dag (mandag), og vi ønsker at dette kan løse seg i løpet av en dag eller to, forteller daglig leder Tom Rune Espedal til Nordlys(krever innlogging).

Kristoffersen blir dermed trolig sammen med Remi Johansen erstatteren til Eirik Schulze som tidligere i vinter tok steget til Sogndal og Tippeligaen. Den 23-år gamle TUIL-spilleren er kjent som en svært ballsikker midtbanespiller med god fot og solid arbeidsradius.

Les mer her: Sogndal henter midtbanespiller fra Sandnes Ulf

I flere sesonger har han vært blant TUILs viktigste brikker og med en kontrakt som gikk ut 1.januar, samt alder som gjør at han står utenfor utdanningskompensasjonsordningen og dermed kan gå gratis til ny klubb, lå mye til rette for at han skulle ta steget til en ny og større klubb denne vinteren.

Lagkamerater:

Remi Johansen(til venstre) og ?Tomas Kristoffersen i duell på Alfheim i 2014. Nå kan midtbanespillerne bli medspillere i Sandnes/Ulf (Foto: Digitalsport)

Flere viktige brikker faller på plass innen kort tid

En annen viktig brikke i TUIL signerte mandag ny kontrakt som TUIL-spiller. Lars Henrik Andreassen (25) får en viktig rolle på midtbanen til det nyopprykkede laget når Kristoffersen trolig nå er tapt.

– Det er veldig bra. Lars Henrik er en spiller som har hatt en jevnt stigende kurve, og rent personlig er jeg veldig håpefull til at han kan ta neste steg (opp til 1. divisjon) i samme slengen, sier daglig leder Roger Ness til Nordlys.

Samtidig er TUIL i ferd med å sluttføre tilbudet til TIL-spiss Christer Johnsgård. Det har vært positive møter i det siste og Johnsgård selv regner med at det går mot en løsning snart.

– Det kan tyde på at det nok går i den retningen, ja. Det var aktuelt før, men det er nok enda mer aktuelt etter det møtet i dag, sier han til Nordlys.

Johnsgård har også et tilbud fra gamleklubben Senja, men nå tyder alt på at det blir 1.divisjonspill med klubben han har trent med i den siste tiden som venter.

Les mer her: Trener med TUIL – Har tilbud fra Senja

Det blir med andre ord en slagkraftig offensiv TUIL kommer til å stille med i årets OBOS-liga.

Fotballkanalen

268 Artikler