SANDEFJORD MED TO SOLIDE SIGNERINGER

Sandefjord har i dag signert duoen Flamur Kastrati(Strømsgodset) og Thomas Kind Bendiksen(Molde). Begge spillerne kommer til badebyen gratis.

(Foto: Digitalsport)

Les mer her: Flere spillere på vei inn og ut i Sandefjord

Flamur Kastrati og Thomas Kind Bendiksen er revansjesugne og klare for å vise at de er mer enn gode nok Tippeligaen etter en laber fjorårssesong. Sandefjord Blad melder nå at de to er klare for spill i den blå trøya. Begge spillerne skal ha blitt presentert på klubbens julelunch med sponsorene på komplett.no arena tidligere i dag.

– Jeg skrev under for en halvtime siden. Flamur skrev vel under for ti minutter siden, sier Thomas Kind Bendiksen til Sandefjords Blad(krever innlogging).

– De er to vinnerskaller og ledertyper, som er noe vi sårt trenger her i Sandefjord. Dette er spillere som setter krav til både seg selv og medspillerne sine, sier Bohinen til lokalavisen.

Kastrati skal være tiltenkt en rolle som spiss for blåtrøyene. Han kommer fra Strømsgodset hvor han i fjor ikke fikk vist seg frem fra sin beste side.

Kind Bendiksen terminerte kontrakten sin med Molde etter et år med lite spilletid på utlån i Elfsborg. Den tidligere Tromsø-spilleren håper nå å vise glimt av storheten fra tiden i nord.

Trenger spilletid:
Thomas Kind Bendiksen fikk ikke mye spilletid på utlån i svenske Elfsborg. Nå skal midtbanespilleren være med å løfte Sandefjord.

Les mer her: Kind Bendiksen ferdig i Molde

Fotballkanalen

268 Artikler