Sarpsborg 08 selger keeperen til Belgisk fotball

Kristiansen kom til Sarpsborg 08 fra Bryne etter 2015-sesongen og har stort sett vært førstekeeper siden. Men i år har den tidligere U21-landslagskeeperen slitt benken bak en god Aslak Falch, og nå går turen videre til utlandet.

– Anders blir hos oss fram til overgangsvinduet formelt åpner, men skal på besøk til sin nye klubb mellom slagene, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen til klubbens hjemmesider.

– Vi hentet Anders fra Bryne for 2,5 år siden. Han har vært fantastisk for oss, både på og utenfor banen, men når muligheter som dette dukker opp, vil vi ikke stå i veien. Dette unner vi Anders, sier sportssjef Thomas Berntsen, tydelig stolt over å ha oppfylt utenlandsdrømmen til ytterligere en Sarpsborg 08-spiller.

– Vi viser at vi er et springbrett ut og vi står som kjent ikke i veien for utenlandsopphold, forteller sportssjefen videre.

Royale Union Saint-Gilloise holder til på nivå 2 i Belgia og er ventet å satse mot et opprykk. 28-åringen var på utgående kontrakt hos østfoldingene som trolig får en liten sum for å slippe keeperen allerede i sommer.

Silly Season

65 Artikler