Sarpsborg 08 har godtatt et bud på Anders Kristiansen. Nå er sisteskansen klar for belgisk fotball og har signert for nivå 2 klubben Royale Union Saint-Gilloise. 

Kristiansen kom til Sarpsborg 08 fra Bryne etter 2015-sesongen og har stort sett vært førstekeeper siden. Men i år har den tidligere U21-landslagskeeperen slitt benken bak en god Aslak Falch, og nå går turen videre til utlandet.

- Anders blir hos oss fram til overgangsvinduet formelt åpner, men skal på besøk til sin nye klubb mellom slagene, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen til klubbens hjemmesider.

- Vi hentet Anders fra Bryne for 2,5 år siden. Han har vært fantastisk for oss, både på og utenfor banen, men når muligheter som dette dukker opp, vil vi ikke stå i veien. Dette unner vi Anders, sier sportssjef Thomas Berntsen, tydelig stolt over å ha oppfylt utenlandsdrømmen til ytterligere en Sarpsborg 08-spiller.

- Vi viser at vi er et springbrett ut og vi står som kjent ikke i veien for utenlandsopphold, forteller sportssjefen videre.

Royale Union Saint-Gilloise holder til på nivå 2 i Belgia og er ventet å satse mot et opprykk. 28-åringen var på utgående kontrakt hos østfoldingene som trolig får en liten sum for å slippe keeperen allerede i sommer. 

 

2.5M i mnd. premiepenger

1. Pinnacle

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder