Den tidligere Strømsgodset-spilleren sliter med lite spilletid i Sturm Graz. Nå kan et låneopphold hos Eliteserielag være en mulig løsning for den 23 år gamle midtbanespilleren.

Kun fått fem kamper for Bundesliga-klubben

Martin Rønning Ovenstad ble solgt fra Strømsgodset til den Østerrikske Bundesliga-klubben før sesongstart i Norge forrige sesong, og fikk i løpet av vårsesongen ett par muligheter i førsteelleveren.

Men denne sesongen har mannen fra buskerud kun fått ett innhopp, i en cupkamp tidlig i sesongen før han pådro seg en skade som holdt han på sidelinjen til ut på høsten.

Og bortsett fra noen muligheter på benken gjennom vinteren virker han på være helt ute i kulden i klubben som for øyeblikket innehar en andreplass i den østerrikske toppdivisjonen.

Stabæk interessert

Det har etter hva Fotballkanalen erfarer vekket en interesse hos Stabæk, som få uker før sesongstart fortsatt leter etter forsterkninger på midtbanen.

Til klubbens hjemmesider sider sportslig leder følgende om spillerjakten:

- Vi har mange gode spillere på plass. Så handler det om å finne 1-2 spillere som kan heve kvaliteten. Vi har sagt at vi leter etter forsterkninger på midtbanen, med defensive gener.

Det skal først og framst være snakk om en låneavtale for den tidligere Mjøndalen- og Strømsgodset-spilleren.

I såfall får Stabæk en spiller som i en ung alder allerede har fått god erfaring med Eliteserien. Han spilte 88 kamper for Strømsgodset etter overgangen fra Mjøndalen i 2012. Han fikk med seg både seriegull og to andreplasser i Eliteserien med drammenslaget.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder