Florø sikrer seg ung midtbanespiller fra Eliteserien

Har overbevist på prøvespill

Etter å ha vært på prøvespill i klubben i en periode signerer nå Robert Kling kontrakt med Florø. Den unge midtbanespilleren kommer fra spill i FK Haugesund hvor han har vært siden han kom til klubben som ung i 2013.

Kling er en mann Fotballkanalen har omtalt tidligere. Han har ønsket seg bort ved flere anledninger, men FKH har ikke ønsket å slippe han gratis og dermed tilbudt kontrakt for å sikre seg utdanningskompensasjon på tross av at de ikke ønsket å satse på midtbanespilleren.

https://www.fotballkanalen.com/nyheter/onsker-seg-bort-fk-haugesund-nekter-a-slippe-unggutten-gratis

Nå har unggutten endelig lykkes med å finne seg ny klubb. Neste stopp blir OBOS-ligaen og Florø, en klubb 20-åringen har blitt godt kjent med i vinter.

7 kamper i Eliteserien pluss et par cupkamper ble fasiten for Karmøy-gutten som kommer til å innta en midtbanerolle hos de blå.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler