REKDAL INN I TRENERTEAMET TIL HAM-KAM

Kjetil Rekdal skal ifølge kilder Fotballkanalen har vært i kontakt med ha takket ja til en stilling som spillerutv
ikler i Ham-Kam. Trolig blir han presentert i løpet av dagen.

Det skal være et ønske om å fortsatt kunne jobbe med fotball på feltet, samtidig som logistikken rundt annen jobb og familie går opp som gjør at Rekdal nå kan takke ja til den hardtsatsende 2.divisjonsklubben.

Trenerprofilen bor på Hamar og skal trolig fortsette som fotballekspert og kommentator hos Eurosport til tross for at han nå går inn i trenerteamet til Ham-Kam. Det at de to jobbene kunne kombineres gjør at «Reka» har kunnet takket ja.

I februar uttalte Rekdal til Dagbladet at han vurderte flere spennende tilbud fra utlandet, men at det ikke var noe som fristet. Nå tar han altså spillerutviklingsjobben hos den gamle storheten Kamma, kort avstand fra der han og familie bor.

Ham-Kam trenes av Kevin Knappen og er en av favorittene til å rykke opp fra Post Nord-ligaen avdeling 1. Ståle Solbakken og flere kjente fotballpersonligheter fra Hamar har vært med å spyttet inn penger i klubben som sponsorer de siste årene.

Blant klubbens spillere finner vi også tidligere Brann, LSK og Strømsgodset-spiller Petter Vaagan Moen.

På Ullevål som ekspert
: Kjetil Rekdal har funnet seg godt til rette som kommentator og ekspert for Eurosport/Discovery. Her er han med kollega Carsten Skjelbreid(til venstre) under VIFs første kamp hjemme på Ullevål i årets sesong Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler