RAUFOSS ENDELIG ENIG MED TRENEREN

(Foto: Digitalsport)

Det har vært klart lenge at Espen Haug ikke trener Raufoss i 2017. Nå har partene kommet til enighet om betingelsene og klubbens trofaste trener gjennom mange år fratrer dermed som hovedtrener med umiddelbar virkning.

– Raufoss er klubben min og hjertet mitt ligger i Raufoss Fotball. Men nå er tiden inne for å se framover og søke nye utfordringer. Jeg er en ambisiøs fotballtrener som nå er på jakt etter nye utfordringer i trenervirket, sier Espen Haug til klubbens hjemmesider.

Etter hva fotballkanalen erfarer skal Haug være en av flere kandidater til jobben som assistenttrener i Kongsvinger til neste år.

Raufoss fikk det tøft i årets OBOS-liga og sesongen endte med nedrykk og sisteplass. De setter allikevel stor pris på jobben Haug har gjort for klubben over flere år. Ifølge Erik Børresen som følger lokalfotballen i Oppland tettere enn noen andre har den trofaste treneren lagt bak seg hele ni sesonger og 249 serie- og cupkamper for A-laget til Raufoss.

– Raufoss Fotball vil få takke Espen Haug for lang, god og trofast tjeneste som spiller og trener i klubben. Han har vært profesjonell i denne prosessen og vært opptatt av klubbens omdømme. Espen har på ingen måte vært kravstor eller urimelig i forhandlingene. Dette vil vi berømme han for og ønsker han lykke til videre med trenerkarrieren, skriver de på sine hjemmesider.

Nå er det store spørsmålet hvem som tar jobben med å reise de gule og sorte igjen. Andre Bergdølmo kan være en aktuell kandidat etter at han forlot stillingen sin som assistenttrener i Ull/Kisa tidligere i år. Han har tidligere trent KIL i samme divisjon og er på leting etter nye arbeidsoppgaver.

Fotballkanalen

268 Artikler