RANHEIM SIN TOPPSCORER KLAR FOR LEVANGER

Tidligere i dag sprakk nyheten. Robert Stene (33) forlater Ranheim. Spissveteranen er allerede klar for ny klubb og har signert for divisjonskollegaen i nord.

(foto: Digitalsport)

Det er allerede klart at Levanger mister Bendik Bye til Sogndal og Benjamin Stokke til Kristiansund. Nå har de hentet inn Robert Stene (33) for å dekke savnet framover på banen. Stene har i år bøttet inn mål i år for Ranheim. 18 mål på 30 kamper ble fasiten etter denne sesongen, og 35 mål på 59 kamper på de siste to (tall fra altomfotball.no). Det var Trønder-Avisen som først omtalte saken.

Rollene byttet om

Levanger kom etter sesongslutt med et kontraktstilbud som Stene avslo. I dag kom nyheten om at Stene ikke kunne godta betingelsene han ble tilbudt i Ranheim, og at han ville prøve noe nytt. Ranheim har slitt med økonomien og har valgt å sette et lønnstak på omtrent 20.000 kr i måneden, noe som ville føre til et lønnskutt for den målfarlige spissen. For bare et par år siden ville det vært vanskelig å se for seg at Levanger skulle ha muligheten til å overby Trondheimsklubben på lønn, noe som viser den positive utviklingen til Nord-Trønderene.

Stene har tidligere spilt for en rekke klubber. Deriblant Fredrikstad, Hønefoss, Randaberg og Stavanger IF.

Les også:
15-åring takket nei til RBK – har signert for Levanger.

Andreas Hopen

92 Artikler