RANHEIM HENTER TILBAKE KANTSPILLER

Foto: Digitalsport

Andreas Rye vender tilbake til Ranheim, tre år etter at han forlot klubben til fordel for Strindheim. Kantspilleren har signert en toårskontrakt med OBOS-ligaklubben.

23-åringen er opprinnelig fra Charlottenlund Sportsklubb, men tilbrakte tiden som gutte- og juniorspiller hos de blå fra han var 15 år. Nå er den driblekåte angrepsspilleren naturligvis glad for å være tilbake i klubben hvor han aldri fikk sjansen som seniorspiller.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten. Dette har vært et mål for meg hele tiden. Nå skal jeg fortsette å jobbe knallhardt, jeg vil bli bedre hver dag og har et klart mål om å vise meg fram i sesongen 2017.

Andreas Rye gleder seg til å gjøre comeback for gamleklubben etter flere sesongen i Strindheim (Foto: Ranheim sine hjemmesider)

I Ranheim har de hele veien fulgt Ryes utvikling tett siden han forlot klubben.

– Vi vurderte han som potensiell A-spiller allerede tilbake i 2013 og definerte han da til slutt i kategorien spillere som skal gå gradene via tredje og andredivisjon Han er en spiller vi har fulgt over tid i Strindheim sier Ranheim-trener Svein Maalen til klubbens hjemmeside og kaller det hele «en identitetssignering».

Dette var også en ekstra viktig signatur å få på plass for klubben som mistet toppscorer Robert Stene til Levanger for få dager siden.

LES OGSÅ: Ranheims toppscorer klar for Levanger

RANHEIM-SPILLER KLAR FOR BYÅSEN

Ranheims Daniel Hagen har bestemt seg for å spille for Byåsen til neste sesong og ble i går presentert som klubbens nye keeper. Den unge sisteskansen fungerte som andrekeeper i årets sesong bak en strålende Even Barli, og kom ikke på banen en eneste gang iløpet av årets OBOS-liga sesong. Nå ønsker han å spille for naboklubben for å få spilletid og førstelagserfaring.

Hagen startet sin karriere som keeper i Neset før det ble tre år tilhørende ungdomslagene i Rosenborg-systemet. I sin nye klubb Byåsen må han være forberedt på å kjempe for spilletid med Magnus Øia og Rune Johnsen.

Fotballkanalen

268 Artikler