PORTUGISER BLIR NY LSK-KEEPER

Daniel Fernandes er kun en medisinsk sjekk unna å bli presentert som LSKs nye keeper. Etter å ha overbevist på både trening og i to treningskamper blir 33-åringen etter all sannsynlighet hovedutfordreren til Arnold Origi fremover.

– Vi er i dialog, og vi regner med at vi skal bli enige om kontrakt. Planen er at han gjennomføre medisinsk test, sier LSK-trener Arne Erlandsen til RB(krever innlogging)

Daniel Márcio Fernandes har spilt i en rekke toppklubber i Europa i løpet av sin karriere. Portugiseren som er født i Canada har blant annet vært innom PAOK(Hellas), VFL Bochum(Tyskland), Cluj(Romania) og Twente(Nederland).

Det er med andre ord svært rutinert keeper som skal utfordre Arnold Origi om førstekeeper-plassen bakerst hos Lillestrøm.

Burvokteren fikk spilletid i treningskampene mot Florø og Kongsvinger og leverte solid nok til at Arne Erlandsen og co føler seg trygg på at han er riktig mann å hente inn til Åråsen.

– Jeg har rukket å bli litt kjent med både klubben og spillerne. Det jeg har opplevd og måten jeg er tatt imot på, gjør at dette er et sted jeg har lyst til å være, sier Fernandes til RB.

Fotballkanalen

268 Artikler