PELLEGRINO KAN FORSVINNE TIL OBOS-RIVAL

Amahl Pellegrino sine dager i Mjøndalen kan gå mot slutten, nå kan spissen ende opp som erstatter for Fitim Azemi.

>

(foto: Digitalsport)

Interessen for fjorårets toppscorer for Mjøndalen, Amahl Pellegrino, skal være stor. Nå har klubben mottatt bud, det bekrefter sportssjef Kenneth Karlsen til DT.

Flere klubber skal være interesserte, og etter det Fotballkanalen erfarer skal det være Bodø/Glimt som har kommet med budet på Pellegrino. Bodø/Glimt, som satser hardt på å rykke opp til Eliteserien på første forsøk, har tidligere hentet Kristian Fardal Opseth som et tilskudd i angrepet. Aasmund Bjørkan skal også være interessert i en spiss med fart, etter at de mistet Fitim Azemi til Maccabi Haifa, en rolle Pellegrino kan overta.

Les også: Drømmer kan bli virkelighet
Skal skyte Glimt tilbake til Eliteserien

Pellegrino slo gjennom som toppscorer i 2. divisjon for Bærum i 2013. «Pelle» fortsatte å bøtte inn mål i OBOS-ligaen og sommeren 2014 gikk turen til Lillestrøm, der spissen fikk det mye tyngre og ett år senere signerte drammenseren for Mjøndalen. I 2016 ble Pelle toppscorer i klubben, i lag med Erik Midtgarden, begge på åtte mål.

STORSCORER:
Pellegrino bøttet inn mål for Bærum i 2. divisjon og OBOS-ligaen, nå kan han ende opp i Bodø/Glimt. (foto: Digitalsport)

Andreas Hopen

92 Artikler