Logo
search
Andreas Hopen photo
Andreas Hopen

- 28 jan, 2017

PALLESEN KNUDSEN FÅR IKKE NY KONTRAKT

Den siste tiden har Brann og Fredrik Pallesen Knudsen forhandlet om ny kontrakt, nå er forhandlingene over uten at unggutten har forlenget kontrakten.

a

s

(foto: Digitalsport)

Haugesund har vist interesse for den 20-år gamle midtstopperen fra Bergen, og skal allerede fått avslått bud på unggutten, men nå kan en overgang bli aktuell igjen:

– Jeg kan bekrefte at vi ikke kommer til enighet med Fredrik om en forlengelse av kontrakten, og ser på denne saken som avsluttet fra vår side. Vi får se om han blir værende ut sesongen eller blir solgt nå, sier sportssjef Rune Soltvedt til BA.

Brann har vært tydelig på at de ville beholde både Jonas Grønner og Pallesen Knudsen. For sistnevnte skal det vært ønskelig med en ny kontrakt og nok et utlån for midtstopperen som i fjor var på lån til Åsane i OBOS-ligaen.

Andreas Hopen

92 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter