PÅ VEI TIL ISLAND – JEG UTELUKKER INGENTING

Krister Wemberg har ikke lyst til å spille 2. divisjon neste år, nå skal han prøve seg på Island.

(foto: Digitalsport)

24-åringen har spilt for Bryne siden 2013, og har fortsatt et halvt år igjen av kontrakten med Bryne. Midtstopperen, som har en fortid i Moss, Bodø/Glimt og Molde, har ikke lyst å bli med klubben fra Jæren ned til nivå 3, og skal denne uken trene med Vikingur Reikjavik.

Vil bort å se hvordan ting er

Wembergs agent, Imad El Hammichi, sier dette om interessen:

– Ja, det stemmer at Krister skal noen dager til Island. Han reiser onsdag (i dag journ.anm) og skal være der i tre dager.

– Jeg reiser bort for å se på forholdene siden jeg ikke vet så mye om fotballen der borte. Vikingur spiller i Eliteserien og jeg vet det jobbes godt med fotballen på Island for tiden. Når Vikingur først kom på banen føler jeg absolutt det er verdt å undersøke, sier Wemberg.

DUELLSTERK:
Wemberg dominerer i hodeduellene, her fra tiden i Bodø/Glimt(foto: Digitalsport)

I tillegg til Vikingur Reikjavik er det interesse fra klubber i Norge, det bekrefter El Hammichi:

– Ja, det har vært interesse fra noen klubber i OBOS-ligaen, mye av det er så langt bare snakk, men det er et konkret tilbud som vi fortsatt vurderer, sier El Hammichi.

Les også:
Bryne prøver å selge, men ingen vil kjøpe

Er åpen for alt

Wemberg selv lar El Hammichi holde kontakten med klubbene, men han er klar på at han ikke er veldig lysten på å spille i 2. divisjon:

– På nåværende tidspunkt utelukker jeg ingenting, eg vil ha kortene mine åpne i tilfelle noe dukker opp. Mine ambisjoner strekker seg utover 2. divisjon og da er jeg også villig til å lytte til interessen som er der, avslutter Wemberg.

Andreas Hopen

92 Artikler