ØNSKET SEG VEKK FRA SANDEFJORD – NÅ SIGNERER HAN TROLIG NY KONTRAKT

Victor-Demba Bindia ønsket større utfordringer etter fjorårets opprykk til eliteserien med Sandefjord. Men etter å ha jaktet ny klubb i hele vinter, ser det nå ut som senegaleseren allikevel takker ja til ny kontrakt med hvalfangerne. Hvis klubben skaffer midler til å kunne tilby en.

– Vi prøver å skrape sammen penger til å beholde ham i alle fall dette året. Vi vil ha Victor, og Victor har lyst til å bli, sier hovedtrener Lars Bohinen til Sandefjord Blad(krever innlogging).

Bindia har bare 36 kamper opp til Espen Bugge-Pettersen som er den Sandefjord-spilleren med flest kamper for klubben. Nå kan 27-åringen få muligheten til å toppe lista om han velger å gå på en ny sesong i klubben han kom til som 18-åring i 2008.

Fredag er han med i troppen som skal møte Stabæk i treningskampen på Nadderud kunstress.

– Jeg håper vi blir enige. Det er dette som er hjemmet mitt, sier Bindia til lokalavisen.

Daglig leder Per Ketil Berg i SF forteller Sandefjord blad at det er utfordrende å finne midler til å signere klubblegenden.

– I utgangspunktet har vi ikke rom for dette i budsjettet, siden vi nå har hentet inn andre spillere. Men det er dette vi prøver å finne en løsning på, sier Berg, som understreker Bindias viktige rolle som kontinuitetsbærer i klubben, sier han.

Fotballkanalen

268 Artikler