OLDRUP JENSEN KLAR FOR BELGISK KLUBB – TO GAMLE KJENNINGER AKTUELLE FOR COMEBACK I ODD

Fredrik Oldrup Jensen har dratt til Belgia og presenteres innen kort tid som ny spiller for Zulte Waregem i den Belgiske Eliteserien. Overgangen åpner for at Odd kan hente hjem to gamle kjenninger.

har vært i Odd siden han var seks år eller noe sånt, og fortjener denne muligheten. Så når vi nå fikk et godt nok bud, synes vi det er riktig å slippe Fredrik. Odd er en klubb som skal utvikle spillere som kan ta steget ut i verden. Og vi synes det er veldig gøy hvis vi lykkes med dette også med Fredrik, sier sportssjef i Odd Einar Håndlykken til TA.

Den belgiske klubben har i ettertid økt tilbudet, og etter det TA erfarer får Odd en totalpakke på fem-seks millioner kroner for Oldrup Jensen.

Dette betyr sammen med salget av Rafik Zeknini at Odd har flere millioner å handle for i sommerens overgangsvindu. Nå jobbes det for å forsterke på midtbanene og i angrepsrekka.

To tidligere Odd-spillere står høyt på ønskelista til Fagermo og Håndlykken. Elba Rahani har slitt med spilletiden i Rosenborg og kan være på vei tilbake til Skagerak Arena.

Det samme kan Herolind Shala som gikk til Sparta Praha i 2015. Tollnes-gutten har siden vært på to utlån og skal ikke være veldig positiv med tanke på fremtiden i Tsjekkia. Også han er svært aktuell å hente hjem til Norge, og det skal allerede ha vært kontakt mellom partene.

Comeback i Eliteserien?
Herolind Shala har vært på to utlån fra Tsjekkiske Sparta Praha. Nå kan angrepspilleren være på vei tilbake til Norge for å spille for Odd. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler