ODD-SPILLER KAN ERSTATTE BROCHMANN

Arne Sandstø og Jerv har mistet danske Tonny Brochmann til Stabæk, nå har de Odd-spiller på prøvespill.

(foto: Digitalsport)
Tonny Brochmann har de siste sesongene vært den kreative kronjuvelen i Jerv sitt angrepsspill. Etter dansken sin exit i desember har Sandstø lett etter en erstatter.

Til Fædrelandsvennen bekrefter Sandstø at Odd sin canadiske midtbanespiller Zakaria Messoudi skal trene med Grimstadklubben.

Messoudi signerte en toårskontrakt med Odd i mars 2016, men har ikke slått til for Skiensklubben. I fjor stoppet det på bare to kamper i Tippeligaen. Messoudi er født i Marokko, men flyttet tidlig til Canada. 23-åringen har spilt aldersbestemte landskamper for Canada. I 2013 signerte midtbanespilleren for MLS-Montreal Impact, før han ble lånt ut til Ottawa Fury. I 2015 signerte Messoudi for FC Montreal der han spilte fram til overgangen til Odd.

– Har et voldsomt rykk

Sandstø mener at Messoudi er best som offensiv midtbanespiller, noe som ikke står helt i stil med Fagermo sine uttalelser i fjor.

– Han er en offensiv midtbanespiller med gode ferdigheter, og han er god på siste tredjedel av banen, skriver Sandstø til fvn.no

– Han har et voldsomt rykk, stor fart og han er god med ball. Han er nok best som indreløper, og kanskje han kan spille ving, sa Fagermo til TA i mars.

Andreas Hopen

92 Artikler