NYE OG GAMLE FJES TRENER MED RANHEIM

Ranheim har invitert to spennende unge spillere fra Verdal til å trene med klubben i en periode fremover. Samtidig har en gammel kjenning trent med klubben den siste tiden, og kan være aktuell for en retur til fjæra.

(Foto: Digitalsport)

Verdals unge talenter Deyzin Abdulla og Elias McKellar bekrefter overfor lokalavisen Innherred at de skal trene jevnlig med Ranheim i tiden som kommer fremover.

– Vi skal trene med dem to ganger i uka fremover i tillegg til treningene og kampene for Verdal, forteller verdalingene til avisa.

McKellar har en treårskontrakt med Verdal, og det er i første omgang snakk om en hospiteringsordning for å skaffe seg referanser på høyere nivå.

En som har nok av referanser fra høyere nivå er Michael Karlsen. Den storvokste spissen er kontraktsløs etter en fjorårsesong hvor han ble hentet inn til hardtsatsende Brattvåg fra Hødd for å gjøre et forsøk på å berge plassen i 2.divisjon.

26-åringen noterte seg for 4 scoringer i løpet av høstsesongen, men klarte ikke å forhindre et nedrykk for klubben som havnet et poeng bak den sure syvendeplassen som hadde gitt fornyet kontrakt.

– Jeg skal trene med Ranheim i en periode fremover, og håper jeg får muligheten til å spille her igjen. Jeg kjenner klubben meget godt fra før av og tror det kan passe meg veldig bra så det er absolutt aktuelt om det skulle komme et tilbud, forteller Karlsen til Fotballkanalen.

Han har allerede vært noen uker på treningsfeltet hos trondheimsklubben, men Fotballkanalen vet at flere andre klubber også har vært i kontakt med spissen den siste tiden.

Karlsen kom til Ranheim fra Hødd i 2012 og har spilt i klubben i flere sesonger tidligere.

Fotballkanalen

268 Artikler