NY SPILLER NÆRMER SEG SANDEFJORD

Fram Larviks Kevin Jablinski viste seg frem for Sandefjord i forrige uke. Midtstopperen har imponert på trening og etter hva Fotballkanalen erfarer skal Lars Bohinen og SF stå klar med et kontraktsforslag til den unge forsvarsspilleren etter juleferien.

(Foto: Digitalsport)

Tidligere i vinter meldte Fotballkanalen at Jablinski skulle trene med Sandefjord fra 12.Desember. Prøvespillet med vestfoldingene har gått svært bra for den tidligere Odd-junioren og nå blir det etter alle solemerker en overgang fra Fram Larvik til tippeligaklubben.

Det er visstnok ikke bare prøvespillet denne uken som gjør at Lars Bohinen og co ønsker å knytte til seg midtstopperen på fast basis. Sandefjord skal ha fulgt utviklingen til Jablinski tett hele denne sesongen og har sett flere kamper av Fram, både for å kartlegge Jablinski og andre interessante spillere.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Sandefjord og Fram Larvik innlede samtaler etter juleferien.

Ettersom Jablinski har kontrakt med Fram ut 2017-sesongen, kan det være aktuelt med en utlånsavtale der spilleren signerer en kontrakt med SF og deretter lånes tilbake til sin nåværende klubb i vårsesongen.

Til Fotballkanalen bekrefter Jablinski at prøvespillet har vært vellykket og at han har fått signaler om at den nyopprykkede tippeligaklubben ønsker å tilby han en kontrakt.

Det er isåfall den beste julegaven han noensinne kunne fått.

– Det er utrolig stort for meg å kunne få denne sjansen. Jeg har jobbet hardt for det i veldig mange år og hvis Sandefjord tør å satse på meg er det en guttedrøm som går i oppfyllelse.

– Det er en stor klubb, med fine verdier hvor jeg vet jeg har gode muligheter for å utvikle meg videre, skryter 20-åringen.

Jablinski er kjent for å være en dedikert og hardtarbeidende, og gir seg selv en klapp på skulderen.

– Jeg er ydmyk, men også stolt over meg selv. Det ligger ekstremt mange timer med egentrening bak denne muligheten.

Nå skal han slappe av i juleferien, spise godt og lade batteriene før pre-season starter igjen i Januar.

I forrige uke signerte Sandefjord Thomas Kind Bendiksen og Flamur Kastrati. Det er fortsatt stor usikkerhet rundt en rekke spillere som var i klubben i fjor og Jablinski blir garantert ikke den siste som kommer inn portene på komplett.no arena.

Les mer her: Sandefjord med to solide signeringer

Fotballkanalen

268 Artikler