NY MIDTBANESPILLER KLAR FOR MJØNDALEN INNEN KORT TID

Mjøndalen har lenge ønsket å sikre seg midtbanespiller Henrik Gulden permanent. 21-åringen har tidligere vært på lån hos bruntrøyene og etter hva Fotballkanalen erfarer skal han nå være så godt som enig med klubben om videre spill på Nedre Eiker.

(Foto: Digitalsport)

Mjøndalen og trener Vegard Hansen har jaktet på midtbanespilleren helt siden fjorårets sesong. Han er allerede på plass på Nedre Eiker og har vært på treningsfeltet siden oppstart. Hansen bekrefter til Fotballkanalen at de nærmer seg enighet med Gulden.

– Han trener med oss allerede, og jeg kan bekrefte at det nærmer seg, forteller han.

Tidligere i år uttalte han følgende til DT.

– Gulden hadde vi utgangspunktet ikke regnet med, men da muligheten dukket opp så hadde vi ikke lyst til å la ham glippe. Vi vil ha ham også, og håper han signerer.

Høsten 2015 var 21-åringen på lån i MIF, men fikk bare med seg 195 minutter med OBOS-liga spill før sykdom satt han av ut av spill resten av sesongen. Etter å ha gått gradene i tyske VFL Bochum som ung, har Gulden de siste årene vært på utlån i blant annet Rot-Weiss Essen og Niederwenigern på henholdsvis nivå 4 og nivå i 6 Tyskland.

Sportssjef Kenneth Karlsen er trygg på at Drammens-gutten vil bli en fortsterkning.

– Gulden syntes vi er en god spiller. Han har riktig alder, riktig innstilling og riktig potensiale. Så vi jobber med han og håper nå å få dette til, sier han til Fotballkanalen.

Det er ventet at Gulden blir presentert som ny MIF-spiller på Nedre Eiker innen kort tid.

Fotballkanalen

268 Artikler