Aalesund med i kampen om Marius Lode – Bud på midtstopperen skal være akseptert

Viking er enig med Bodø/Glimt om en overgangssum for midtstopper Marius Lode. De siste dagene har både Sandnes/Ulf og gamleklubben Bryne kastet seg inn i kampen om 24-åringen. Etter det Fotballkanalen erfarer skal Aalesund og Lars Bohinen stå klare til å snappe Lode foran nesa på samtlige.

Midtstopperen fra Jæren har vært en het potet de siste dagene. Etter sesongen har det blitt klart at Lode trolig forlater Bodø av sportslige årsaker. Til tross for at han spilte 31 kamper for laget som rykket opp fra 1. divisjon til Eliteserien i 2017, er 24-åringen nå på jakt etter en ny klubb.

Viking skal allerede være enige med Glimt om en overgangssum og det var ventet at Lode ble presentert på Jattavågen denne uka. Også gamleklubben Bryne, som satser hardt på et opprykk fra PostNord-ligaen vil strekke seg langt for å få sin gamle midtstopper til å vende hjem til Jæren.

– Vi ønsker Marius tilbake til Bryne, det har vi vært tydelige på hele tiden, og jeg akter å snakke med ham direkte så snart som mulig, fortalte Asle Tjøtta til Stavanger Aftenblad

Etter det Fotballkanalen kjenner til skal det i løpet av gårsdagen ha kommet et bud fra Aalesund på Lode som Glimt har akseptert. Dermed står det trolig mellom de to nedrykkslagene fra Eliteserien når det nå er opp til midtstopperen selv å bestemme seg for hvor han ønsker å fortsette sin karriere.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler