Viking, Bryne og Sandnes/Ulf er alle interessert i Marius Lode. Etter det Fotballkanalen erfarer skal Aalesund og Lars Bohinen stå klare til å snappe Lode foran nesa på samtlige.

Midtstopperen fra Jæren har vært en het potet de siste dagene. Etter sesongen har det blitt klart at Lode trolig forlater Bodø av sportslige årsaker. Til tross for at han spilte 31 kamper for laget som rykket opp fra 1. divisjon til Eliteserien i 2017, er 24-åringen nå på jakt etter en ny klubb.

Viking skal allerede være enige med Glimt om en overgangssum og det var ventet at Lode ble presentert på Jattavågen denne uka. Også gamleklubben Bryne, som satser hardt på et opprykk fra PostNord-ligaen vil strekke seg langt for å få sin gamle midtstopper til å vende hjem til Jæren.

- Vi ønsker Marius tilbake til Bryne, det har vi vært tydelige på hele tiden, og jeg akter å snakke med ham direkte så snart som mulig, fortalte Asle Tjøtta til Stavanger Aftenblad

Etter det Fotballkanalen kjenner til skal det i løpet av gårsdagen ha kommet et bud fra Aalesund på Lode som Glimt har akseptert. Dermed står det trolig mellom de to nedrykkslagene fra Eliteserien når det nå er opp til midtstopperen selv å bestemme seg for hvor han ønsker å fortsette sin karriere.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder