NY DANSKE KLAR FOR S08 – VIF-KEEPER PÅ PRØVESPILL

(Foto: S08 sine hjemmesider)

Den danske høyrebacken Andreas Albech har skrevet under en toårskontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg ut 2018-sesongen. Samtidig tester sarpingene VIFs unge tredjekeeper.

– Jeg er utrolig glad. Det var dette jeg håpet på da jeg dro til Sarpsborg for å vise meg fram. Det er gledelig å høre at trenerne ser noe i meg og at de mener jeg kan passe inn her, sier Albech til Sarpsborg 08s hjemmeside.

Den fysiske sterke backen kommer fra spill i Islandske Valur og har imponert Thomas Berntsen og Geir Bakke såpass at de valgte å tilby han kontrakt.

Jeg er best som høyreback og ønsker å bidra offensivt, sier han.

– Andreas er en «livat» og utadvendt person som har hatt et godt opphold hos oss. Han har vist gode ferdigheter både offensivt og defensivt, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmesider.

– På hurtighet og utholdenhet testet han godt. Likevel skal Andreas som alle andre gjennom en tøff vinter. Nå blir det også skikkelig konkurranse mellom han og Henri Toivomäki på høyrebackplassen.

– Vi tror Andreas er en spiller som går inn og viderefører den gode treningskulturen vi allerede har, sier Berntsen.

Etter hva Fotballkanalen erfarer kommer også en keeper på prøvespill denne uken.

VIFs Adrian Jonzi Møller å imponere da han kom inn og fikk stå mot selveste Real Madrid under treningskampen på Ullevål i fjor sommer.

20-åringen har ikke fått stå for A-laget i år, men han imponert voldsomt for det unge rekruttlaget som holdt seg i 2.divisjon avd 3 i år.

Flere klubber skal nå være ute etter sisteskansen som trente med Sandefjord tidligere i vinter.

Fotballkanalen

268 Artikler