Normann Hansen trener med Sandefjord

Kristoffer Normann Hansen ble ingen stor suksess i Sarpsborg 08. Kantspilleren er ikke med på lagets treningsleir i Spania og har spurt om å få trene med gamleklubben Sandefjord.

Overflødig i Sarpsborg

23-åringen som har flere u-landslagskamper som ung, er trolig ferdig i østfold-klubben etter denne sesongen. Med elleve nye spillere inn porten på Sarpsborg stadion, må også flere spillere ut.

Kun en kamp fra start og ni innhopp ble det i fjorårets sesong, noe som tyder på at Normann Hansen ikke har tillit hos Geir Bakke og co.

Derfor har han på eget initiativ bedt om å få trene med Sandefjord. Magnus Powell er ifølge Sandefjord Blad glad for å få en mulighet til å sjekke ut kantspilleren ettersom han kjenner klubben godt og Joackim Solberg Olsen per nå er eneste alternativ som venstre vingback.

https://www.fotballkanalen.com/silly-season/engblom-naermer-seg-eliteserieklubb

Her er en oversikt over alle bekreftede overganger i Eliteserien så langt dette overgangsvinduet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler