NÆRMER SEG EN AVKLARING RUNDT NAGLESTAD FOR SANDEFJORD

Fram og Sandefjord er enig om en overgangssum for toppscorer Markus Naglestad. Nå gjenstår det bare å fremskaffe midlene for eliteserieklubben. Trolig kommer de i mål i løpet av uka.

– Vi inviterer egentlig alle som ønsker å støtte oss til å bli med på et spleiselag. Det kan være sponsorer, supportere eller andre enkeltpersoner, sier daglig leder Per Ketil Berg i Sandefjord Fotball til Sandefjord Blad(krever innlogging).

Spissen har trent med Sandefjord store deler av vinteren og var også involvert i generalprøven mot Strømsgodset. Nå går det mot et løsning for Naglestad som endelig får prøve seg på høyeste nivå etter å ha levert scoringer på løpende bånd i 2.divisjon de siste årene. Ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med, ser de ut til å nå beløpet som kreves ved slutten av denne uka, og dermed blir Naglestad klar til seriestart.

Styremedlem André Oseberg i supportergruppa er en av de som selv har vært med på å finansiere klubbens nye spiss.

– Vi er enige om at vi vil støtte klubben, og kommer til å gi av våre oppsparte midler. Jeg kommer også til å gi penger selv, og vet om mange andre privatpersoner som vil gjøre det samme, sier Oseberg til lokalavisen.

Spissen har et av de villeste målsnittene i norsk fotball noen sinne, og har scoret 54 mål på 55 kamper på tredje øverste nivå.

Se fullstendig spillerprofil her: Markus Naglestad

På vei til eliterserien?
Markus Naglestad har allerede begynt å bli varm i SF-trøya. Her i duell med Strømsgodsets Jakob Glesnes i generalprøven mot Godset som endte 2-2. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler