«MIX» LÅNES UT TIL SVENSK STORKLUBB

Mikkel «Mix» Diskerud terminerte kontrakten sin med New York City FC tidligere denne uka. Nå er midtbanespilleren klar for svensk eliteserie og har skrevet under på en låneavtale med IFK Göteborg.

Midtbanespilleren som tidligere har spilt for både Stabæk og Rosenborg her hjemme i Norge har skrevet under på en låneavtale frem til August. Det er ventet at «Mix» presenteres i Göteborg offisielt i løpet av dagen.

26-åringen trente med laget tidligere i dag.

– Det är små detaljer kvar att lösa med MLS och New York City. Byråkratin tar lite extra tid, det har med tidsskillnad att göra. Det är ganska få timmar på dygnet man kan utbyta information med varandra, sa Diskeruds agent Fredrik Risp til Göteborgsposten.

Nå skal alt være signert men den amerikanske landslagspilleren ønsker ikke å kommentere saken før alt er offisielt.

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/837674620144783360[/twitter]

Diskerud skal også ha vurdert alternativer i Norge, og Fotballkanalen vet at både gamleklubben Rosenborg og Strømsgodset sjekket opp mulighetene for å hente Mix tilbake til eliteserien.

Se statistikk på spilleren her: Mikkel «Mix» Diskerud

[twitter]https://twitter.com/MixDiskerud/status/839446971291217924[/twitter]

Selv var Mix som vanlig svært kryptisk i sine tweets om fremtiden, da han tidligere denne uka tweetet den kjente The Clash låten «Should i stay or should i go» fra sin twitterkanal.

Fotballkanalen

268 Artikler