MIDTSTOPPER KLAR FOR SOGNDAL

Etter utlånet til Viking forrige sesong har det vært klart at midtstopperen ikke har vært ønsket i Rosenborg, nå er han klar for nye beitemarker.

<
h6>(foto: Digitalsport)

Per Magnus Steiring, som kommer fra Fauske, var ryktet til Bodø/Glimt på nok et utlån, men dukket forrige uke opp på et prøvespill i Sogndal. Steiring startet treningskampen mot Florø, og har siden den gang imponert såpass at Sogndaltrener Eirik Bakke nå har bestemt seg for å signere den 19-år gamle midtstopperen. I følge Sogn Avis skal en medisinsk test være siste hinder før den høyreiste midtstopperen signerer for Sogndal.

– Sogndal passer meg godt

– Spillestilen til Sogndal passer meg veldig godt. Dødballkraft og trøkk i boksen og de tingene der. Det er en litt enklere spillestil enn i Rosenborg, noe som passer meg mye bedre, sa han til Sogn Avis etter treningskampen mot Florø.

Sogndal har i en årrekke hentet spillere som har slått gjennom i saftbygda, for så å gå videre til større klubber. Steiring, skal i følge Bakke, være nære sitt gjennombrudd:

– Dette er en ung og spennende midtstoppertype som er rett rundt hjørnet for å få sitt endelige gjennombrudd, sier Eirik Bakke om spilleren.

Andreas Hopen

92 Artikler