MIDTGARDEN FERDIG I MIF – «HAR FORTSATT MYE Å BIDRA MED»

Erik Midtgarden har vært en av Mjøndalens viktigste spillere både på og utenfor banen de siste årene. Den anvendelige 29-åringen fikk ikke klubbens satsing til å gå opp med det private, men føler fortsatt han har masse å bidra med på fotballbanen.

Sportssjef i MIF Kenneth Karlsen har følgende tanker om at Midtgarden nå gir seg i den brune drakta.

Vi respekterer Eriks avgjørelse og vi stoler fullt og helt på hans beslutning. Vi ønsker å takke han for bidraget til klubben. Erik er blitt en fotballpersonlighet i Mjøndalen gjennom mange år i den brune drakta og vi ser på han som en ekte MIF-gutt. Han har vært sentral i mange år og en viktig del av den sportslige suksessen laget har hatt. Han står med 166 kamper og 48 mål for MIF. En statistikk han kan være stolt av, sier sportssjefen til klubbens hjemmesider.

Selv er Midtgarden klar på at lysten til å spille fotball er stor, men at han vll være 100% tilstede hvis han skal fortsette. Dette lot seg ikke gjøre med MIFs nye treningsregime. Da var det bedre å si ifra.

– Jeg syntes det er mest riktig ovenfor alle som er involvert. Når man ikke føler seg 100% trygg på at man kan være tilstede og bidra så mye som man ønsker, så er det mer riktig å gjøre det på denne måten, forteller Midtgarden til Fotballkanalen.

Du var jo en av OBOS-ligaens beste spillere i fjor, er det aktuelt for deg å fortsette karrieren i en annen klubb eller ønsker du en pause?

– Jeg vet jo at jeg fortsatt har mye å bidra med, og har ikke mistet lysten på å spille fotball. Hvis det passer med situasjonen min er jeg åpen for det meste jeg, forteller 29-åringen videre.

Det er med andre ord flere klubber som nå bør se sitt snitt til å gjøre et solid kupp, om de klarer å overtale Midtgarden til å fortsette karrieren i noen år til.

Fotballkanalen

268 Artikler