MIDTBANESPILLER TIL ODD

Den svenske midtbanespilleren Martin Broberg(26) blir straks klar for Odds Ballklubb . Ørebro-spilleren har levert flere gode sesonger i Allsvenskan og skriver ifølge TA under på en treårskontrakt med skiensklubben innen kort tid. Den medisinske testen er allerede bestått.

(foto: Digitalsport)

Broberg hadde fortsatt kontrakt med Ørebro i Allsvenskan, men benytter seg nå av en klausul i kontrakten som gir han mulighet til å gå til en klubb i utlandet vederlagsfritt. Selv vil ikke midtbanespilleren kommentere klausulen.

– Det är inget jag kommentera i dagsläget. Du får kolla med ÖSK om den biten, sier han til FotbollDirekt.se.

Dermed får Odd tak i den erfarne midtbanespilleren de har ønsket seg. Broberg er en spiller som liker seg fremover i banen, og som er direkte i spillestilen. I Odd sitt 4-3-3 system kan han trolig brukes som både indreløpoer og kantspiller.

– Han er rask, løpssterk, har rimelig god teknikk og et bra skudd. Han har spilt mest ytter (kant/offensiv midtbanespiller), og har en bra innleggsfot sier journalist Lars Wirström i Örebro-avisen Nerikes Allehanda.

Broberg leverte en haug med målpoeng i fjorårets sesong og endte med 10 scoringer på 15 kamper. I år har en skade ødelagt starten av sesongen for midtbanespilleren, men Broberg kom sterkere og sterkere på slutten av året og skal være i fin form inn mot neste sesong.

Holder han seg skadefri i vinter kan det bli spennende å følge utviklingen hans i Tippeligaen i 2017.

Fotballkanalen

268 Artikler