MIDTBANESPILLER NÆRMER SEG KONGSVINGER

Fredrik Sjølstad har kontrakt med Hødd ut sesongen 2017. Allikevel ser han ut til å bli klar for ny klubb innen kort tid. Ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med blir førstedivisjonsklubben Kongsvinger midtbanespillerens neste stopp.

– Jeg ønsker ikke å si noe om det som skjer. Men jeg håper selvsagt at dette løser seg. Sånn det er nå, ganger ikke dette noen av partene. Men jeg føler klubben og jeg har en bra dialog, sier Sjølstad til Sunnmørsposten(krever innlogging).

Sjølstad kom til Hødd fra Ham-Kam foran fjorårssesongen, og spilte seg etterhvert til fast plass på laget som rykket ned fra OBOS-ligaen. I vinter har 22-åringen vært tydelig på at han ønsker seg vekk fra Ulsteinvik i likhet med blant annet Hødds toppscorer Robin Shroot.

Les mer her: Shroot ikke med i troppen mot Sogndal

Med kontrakt på Høddvoll enda et år, må det i midlertid forhandlinger til for å fullføre en overgang til et nytt lag. Ifølge våre kilder skal nå en overgang til Kongsvinger være nært forestående. De to klubbene er i forhandlinger og ventes å komme til en løsning i løpet av kort tid.

Fotballkanalen

268 Artikler