MAGNUS SOLUM KLAR FOR STRØMMEN

Magnus Solum var lånt ut til Raufoss fra svenske Degerfors i høst. Han var forberedt på å bli værende i 2.divisjonsklubben etter nedrykket, men har nå fått muligheten til å spille i OBOS-ligaen også de neste to sesongene. Ifølge lokalavisen Romerikets Blad er spissen muntlig enig med Strømmen om en toårskontrakt.

(Foto: Digitalsport)

– Nå har jeg gått en ganske lang runde med meg selv. Da Strømmen dukket opp var jeg ikke i tvil. Ut fra det jeg så av Strømmen er det et veldig spillende lag som likevel skaper mye situasjoner i foran mål. Det passer meg bra. Jeg er en bra avslutter, sier 24-åringen som opprinnelig er fra Gjøvik, sier spissen til RB.

Strømmen-Trener Espen Olsen uttaler til samme avis han er fornøyd med å sikre seg en spiss som er litt annerledes.

– Magnus er mer robust enn de typene vi allerede har, men samtidig skal vi spille på den samme måten. I det passer han godt inn. Vi kan ikke ha en «Tomas Malec-type», våre spisser må løpe mer, sier han til RB.

Solum har tidligere vist at han kan være en solid spiss på OBOS-liga nivå, og har noen gode sesonger bak seg i Kongsvinger.

Nå ønsker han å få fart på karrieren igjen etter noen sesonger hvor han ikke har fått vist frem toppnivået sitt for ofte.

Dette passer Strømmen perfekt.

– Vi skal være et springbrett for sultne spillere som vil opp og fram, sier Olsen.

I årets sesong var han utleid til svenske Degerfors, men fikk begrenset med spilletid. Derfor gikk den tidligere Kongsvinger-spissen på utlån ti Raufoss hvor han var med på en tung høstsesong som endte med nedrykk.

Aasen snart klar for ny klubb

Dette betyr at Ole Marius Aasen er ferdig i Strømmen. Etter hva Fotballkanalen erfarer har både Ull/Kisa, Bryne og moderklubben Riska forhørt seg om mulighetene for å hente spissen, som har vært skadeutsatt de siste sesongene og dermed slitt med å få nok spilletid.

Kilder vi har vært i kontakt med bekrefter at han signerer han for en ny klubb på Mandag, men det foreløpig er det uklart hvilken klubb det er snakk om.

Fotball 11.03.2016 Treningskamp La Manga , Spania Str¿mmen - sane Ole Marius Aasen (L) , Str¿mmen Fredrik Pallesen Knudsen (R) , sane Foto: Astrid M. Nordhaug Klar for ny klubb:
Med Solum inn betyr det at Ole Marius Aasen finner seg en ny klubb. Han signerer for sin nye klubb på Mandag, men det har ikke lykkes Fotballkanalen å finne ut hvilken klubb det dreier seg om. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler