LOKAL SPILLER RETURNERER TIL HØDD

Preben Sætre(27) har fulgt nøye med på Hødd siden han forlot klubben i 2009. Syv år senere er Herd-kapteinen tilbake i klubben og gleder seg til å satse ordentlig på fotballen igjen etter å ha signert en ettårskontrakt på Høddvoll.

(Foto: www.hodd.no)

Eg gler meg veldig til det som står framfor oss, og har ei klar målsetting om å spele meg inn på laget, seier Sætre til lagets hjemmesider.

27-åringen kan spille både venstreback og venstrekant. Han forlot klubben som junior da Lars Arne Nilsen tok over Hødd i 2009. Etter tre sesonger i Larsnes/Gursken og tre sesongen i Herd er Sætre nå tilbake på Høddvoll.

Gjennom hele vinteren har han vist trener Sindre Eid at han holder nivået som skal til for å spille i den ambisiøse 2.divisjonsklubben.

Sportssjef Andre Nevstad seier følgende om signeringa av Sætre:

– Vi får inn nok ein lokal spelar som er svolten på å prestere, og som har gjort det godt i ein måned med prøvespel for Hødd. Preben er ein anvendeleg spelar, han er løpssterk og ei flott type som vi er sikre på vil bidra positivt inn mot spelargruppa, forteller sportssjefen til hodd.no.

Fotballkanalen

268 Artikler