LEVANGER JAKTER NYE SIGNERINGER I SPANIA

(Foto: Bjarne Berre. Levanger FK)

Levanger har mistet flere sentrale spillere den siste tiden, og spesielt tapet av Bendik Bye(Sogndal) og Benjamin Stokke(KBK) gjør at trener Magnus Powell og den sportslige ledelsen i klubben må bruke vinteren på overgangsvinduet godt. Etter hva Fotballkanalen erfarer, starter jakten i Spania.

Levanger har etablert seg i Obosligaen etter opprykket i 2014. Denne sesongen var de virkelig i ferd med å melde seg på i toppen før en tung høstsesong sørget for at nord-trønderne havnet trygt plassert midt på tabellen.

De gode prestasjonene har blitt lagt merke til. Bendik Bye og Benjamin Stokke er klare for Tippeligaen. Samtidig forsvinner de trofaste svenskene Rikard Nilsson og Andreas Peterson tilbake til Sverige.

Nå må trener Powell og sportssjef Andreas Holmberg jobbe hardt for å finne gode erstattere. Sistnevnte har god tro på at de skal klare nettopp det.

– Vi skal stille et sterkt lag også i 2017. Vi leter etter erstattere, men vi skal skynde oss langsomt, sier Holmberg til Trønder-Avisa.

En gledelig nyhet for Levanger er at den fotrappe midtbanespilleren Adrian Mateo Lopez har signert ny kontrakt ut 2018-sesongen. Nå kan

jolen få følge av flere landsmenn.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Powell og Holmberg denne uken være på plass hos den

ske samarbeidsklubben CF Damm, for å se på potensielle nyervervelser. Den

ske klubben er kjent for sitt gode talentarbeid.

Klubben har produsert stortalenter som Cristian Tello (Fiorentina, tidl. Barcelona) og Álvaro Vázquez (E

yol).

Svenske Marcus Astvald har også signert ny kontrakt med klubben. Fra før har Bent Sørmo, Andreas Lykke Strand, Espen Hammer Berger og Tom Erik Nordberg alle forlenget sine kontrakter. Og det jobbes med fler.

Ørjan Hopen er på utgående kontrakt, og har ifølge TA takket foreløpig nei til klubbens nye kontraktforslag. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal det være interesse for Hopen hos flere klubber i 1.divisjon.

Noe han selv er kjent med.

– Det har vært litt interesse som jeg vet om, men foreløpig er det ikke noe konkret. forteller Hopen til Fotballkanalen.

Fotballkanalen

268 Artikler