LEVANGER HAR FUNNET NILSSONS ERSTATTER

Det ble klart i høst at Levangers venstreback Rikard Nilsson ville flytte hjem til Sverige, nå er erstatteren hans klar.

p>

(foto: Digitalsport)

Tidlig i vinter ble Levanger linket til Aasbak, men etter interesse fra Eliteserien reiste til slutt venstrebacken til Kristiansund. Etter en sesong i Fredrikstad skal den bereiste venstrebacken Erik Tønne nå bestemt seg for å fortsette karrieren i Levanger. Etter det Fotballkanalen erfarer skal Tønne nå være klar for klubben, der han også skal ha jobb i tillegg til fotballen. Kontrakten går ut 2017.

– Det er nok den eneste klubben, utenom Rosenborg, som kan matche den sportslige og økonomiske totalpakken jeg har vært vant til de siste årene, sa Tønne til Trønder-Avisa tidligere denne måneden. Tønne som tidligere i karrieren spilte på venstrekant og som spiss, ble i Sandnes Ulf omskolert til venstreback.

TIPPELIGA-ERFARING:
Erik Tønne har erfaring både fra norsk og engelsk fotball. Nå skal 25-åringen til Nord-Trøndelag. Her i duell med Stabæks Fredrik Brustad. (foto: Digitalsport)

25-år gamle Tønne har spilt i en rekke klubber, deriblant Sandnes Ulf, Bodø/Glimt og Fredrikstad, i tillegg til Sheffield United og York City i England.

Les også:
Takket nei til Levanger

Andreas Hopen

92 Artikler