LEKAJ KAN FORSVINNE FRA KBK I SOMMER – FLERE KLUBBER ØNSKER SEG SPISSEN

Rocky Lekaj skulle få sitt gjennombrudd i Eliteserien denne sesongen, men har slitt med lite spillletid og manglende tillit i KBK. Nå skal blant annet Fredrikstad vurdere å hente den tekniske spissen.

Rocky Lekajs kontrakt med Kristiansund går ut etter 2018-sesongen. Men etter en vårsesong med manglende spilletid, kan 27-åringen forsvinne fra eliteserieklubben allerede i sommer.

Flere klubber i OBOS-ligaen, samt en svensk og en islandsk klubb ha vist interesse for den tidligere Raufoss- og Lyn-spilleren. Med et år igjen av kontrakten kan det bli mest aktuelt med et utlån, men KBK kan også være villig til å slippe spissen billig for å slippe lønnsutgifter dersom det konkluderes med at Lekaj ikke er en del av klubbens fremtidsplaner.

Etter hva Fotballkanalen erfarer er Fredrikstad en av klubbene som har Lekaj på blokka over aktuelle sommersigneringer. Østfold-klubben sliter i bunnen av OBOS-ligaen, og skal på være på jakt etter offensive forsterkninger i en vårsesong hvor de har slitt foran motstanderens mål. Også Kongsvinger og Arendal skal være klubber som følger nøye med på Lekajs situasjon, ifølge våre kilder.

Ammerud-gutten har bøttet inn mål i 2.divisjon for Grorud og Raufoss de siste årene, og var en solid bidragsyter til at KBK til slutt kunne juble for opprykk etter fjorårets sesong hvor han ble hentet til Kristiansund før høstsesongen. Nå kan det igjen gå mot en sommerferie hvor Lekaj får ny arbeidsgiver.

Fotballkanalen

268 Artikler