VIF-talent klar for KFUM

Lars Olden Larsen har vært en viktig del av VIFs ungdomsavdeling i mange år. Nå er den hardtskytende midtbanespilleren klar for KFUM Oslo.

1998-modellen fikk noen få sjanser på A-laget men har gjort seg mest bemerket for hovedstadsklubbens juniorlag og for VIF 2 i PostNord-ligaen. Olden Larsen er opprinnelig Årvoll-gutt men fortsetter karrieren hos KFUM Oslo på Ekeberg.

Der blir han en del av en ung og spennende spillertropp og KFUM-trener Jørgen Isnes forteller til klubbens hjemmesider at han er fornøyd med å få med seg midtbanespilleren i 2018.

– Vi får en dedikert førsteårssenior. Han er løpssterk, gjennombruddshissig og sjanseskapende. Han er en litt annen type midtbanespiller enn det vi har per dags dato. Han blir en av flere 98-spillere i troppen og kjenner til flere av spillerne fra før av. Lars er groruddøl og liker å trøkke til i spillet sitt. Det har man alltids behov for.

Følg vår Silly Season-side for flere overgangsnyheter.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler