KVIK/HALDEN HENTER FFK-TALENT

Fredrikstads unggutt Herman Blystad var fjorårets beste juniorspiller i FFK og har også vært en del av klubbens A-lag det siste året. Nå er spisstalentet klar for å skyte Kvik/Halden tilbake til 2.divisjon.

Mange FFK-patrioter hadde håpet at Blystad skulle få sjansen til å etablere seg i årets FFK-stall, men etter å ha trent med A-laget gjennom hele vinteren fikk 19-åringen beskjed om at han ikke var med videre i klubbens fremtidsplaner. Blystad som har bøttet inn mål for junior og rekruttlag de siste årene ble dermed tvunget til å finne seg en ny arbeidsgiver og nå er han enig med Kvik/Halden om en kontrakt.

– Kvik presenterte et bra opplegg. Jeg fikk et bra førsteinntrykk av spillerne og trenerne. Rent sportslig er det en bra spillergruppe her, magefølelsen sa ganske klart fra at jeg skulle velge Kvik, forteller han til Halden arbeiderblad.

Han blir dermed en del av en svært solid offensiv hos de rød med svensken Bjørn Bergman og Øystein Lundblad Næsheim. Sammen med nysignerte Blystad er dette spillere som bør sørge for endel nettsus i årets 3.divisjon.

Gammel kjenning tilbake

i tillegg har Kvik hentet tilbake Christian Halvorsen. Den hurtige venstrebacken har de siste årene trappet ned i Greåker og Borgen, men har funnet tilbake motivasjonen til spill på høyere nivå, og ønsker nå å bidra til at Kvik sikrer opprykk på første forsøk etter fjorårets sesong som endte med nedrykk.

– Lyst og motivasjon har vært der hele tiden. Nå har også ting forandret seg, slik at det er gjennomførtbart. Kvik Halden viser også stor forståelse for min familie- og jobbsituasjon, forteller Halvorsen til lokalavisen.

Fotballkanalen

268 Artikler