KONTRAKTEN TERMINERES MED UMIDDELBAR VIRKNING

Thomas Kind Bendiksen sin karriere i Molde har ikke vært noen dans på roser, nå er harstad-gutten ferdig i rosenes by.

>

(foto: Digitalsport)

Bendiksen signerte kontrakt med Molde før 2015-sesongen, men har ikke kommet inn i varmen. Da Bendiksen kom til klubben var Tor Ole Skullerud trener, og alle hans offisielle kamper for klubben var mens Skullerud var ved roret. Siste gang Bendiksen spilte en offisiell kamp for Molde var i juni 2015. Nå er partene enige om å terminere kontrakten, som i utgangspunktet skulle strekt seg ut 2017. Dette skriver Molde på sin egen hjemmeside.

– Thomas fikk lite spilletid hos oss og har vært utleid i to perioder. Samtidig er vi etter hvert bra besatt på midtbanen. Da var det best for begge parter å avslutte forholdet akkurat nå, sier Molde-direktør, Øystein Neerland, til Harstad Tidende.

Lite spilletid i Sverige

LITE TILLIT:
Bendiksen her fra tiden i Elfsborg. (foto:Digitalsport)

I april i år ble Kind Bendiksen lånt ut til svenske Elfsborg, men også her ble det sparsomt med spilletid for 27-åringen. Harstad-gutten fikk ingen kamper fra start, i tillegg til ni innhopp for klubben fra Borås. Nå er Harstad-gutten, som for tiden er på ferie i Thailand, uten klubb før neste sesong.

Retur til Tromsø?

På torsdag skal Tromsø vært i Danmark, der de vurderte to spillere, deriblant en spiller i samme posisjon som Bendiksen. Da Harstad-gutten vil gå vederlagsfritt til sin nye klubb, kan en retur til gamleklubben være aktuelt for 27-åringen.

Andreas Hopen

92 Artikler