Kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien er død

Pressemeldingen til Kongsvinger lyder slik:

«Adrian Lillebekk Ovlien døde på Ullevål sykehus i dag tidlig. Han døde etter en akutt infeksjon. Våre tanker går til familien og hans nærmeste.

Vi ber om at trenere, ledere og spillere skjermes fra media. Vi ber at alle henvendelser rettes til klubblege Åge Henning Andersen.”

Forsvarsspilleren ble lenge sett på som et av de største fotballtalentene i norsk fotball, og han hadde flere aldersbestemte landskamper for Norge. tilbake i 2016 spilte han hele cupfinalen mot Rosenborg som 19-åring.

Til TV2 sier klubblege Åge Henning Andersen følgende:

– Jeg kan ikke si annet at det var en akutt infeksjon som gikk i blodbanene, og det ble blodforgiftning. Mer enn det kan jeg ikke si.

– Naturlig nok er dette svært tungt for alle. Uansett hvordan du snur og vender på det, så er det en tragisk sak at en 20-åring blir borte på den måten, fortsetter han.

Våre tanker går til Kongsvinger IL, Ovliens familie og venner.

Du finner pressemeldingen her:

http://www.kil.no/nyheter/pressemelding

Foto: KIL.no

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler