Høyrebacken har spilt fast for tangotrøyene de to siste sesongene, men ser nå trolig etter andre alternativer. Det kan fort bli i polske Ekstraklasa, hvor bunnlaget Piast Gliwice nå viser interesse.

Fra en nedrykksstrid til en annen?

Det er danske BT som melder dette i formiddag. Deres opplysninger sier at den polske klubben jobber hardt med å sikre seg den danske venstrebacken.

Klubben kjemper på nedre halvdel av Ekstraklasa, den høyeste divisjonen i Polen, og håper trolig at Kirkeskov kan hjelpe til med å lukke igjen bakover på banen, samtidig som han kan bidra med fart på venstrekanten.

Mikkel Kirkeskov kom til Aalesund fra danske OB tilbake i januar 2016 og har vært fast hos oransjetrøyene siden. Før OB spilte han for Aarhus GF.

På totalt 57 kamper i Eliteserien bidro 26-åringen med to scoringer og seks målgivende pasninger. Han kan også vise til over 100 kamper i dansk Superliga i tillegg til 12 kamper for aldersbestemte landslag for Danmark.

Legia Warsawa er ligaleder i Ekstraklasa, etterfulgt av Lech Poznan hvor en annen danske er toppscorer. Tidligere Haugesund- og Rosenborg-spiss Christian Gytkjær er med sine 10 scoringer fjerdemann på toppscorerlisten i Polen.

Følg vår Silly Season-side for oppdaterte overgangsnyheter.

2.5M i mnd. premiepenger

1. Pinnacle

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder