Mikkel Kirkeskov på vei vekk fra Aalesund – Polen kan bli neste stoppested

Venstrebacken har spilt fast for tangotrøyene de to siste sesongene, men ser nå trolig etter andre alternativer. Det kan fort bli i polske Ekstraklasa, hvor bunnlaget Piast Gliwice nå viser interesse.

Fra en nedrykksstrid til en annen?

Det er danske BT som melder dette i formiddag. Deres opplysninger sier at den polske klubben jobber hardt med å sikre seg den danske venstrebacken.

Klubben kjemper på nedre halvdel av Ekstraklasa, den høyeste divisjonen i Polen, og håper trolig at Kirkeskov kan hjelpe til med å lukke igjen bakover på banen, samtidig som han kan bidra med fart på venstrekanten.

Mikkel Kirkeskov kom til Aalesund fra danske OB tilbake i januar 2016 og har vært fast hos oransjetrøyene siden. Før OB spilte han for Aarhus GF.

På totalt 57 kamper i Eliteserien bidro 26-åringen med to scoringer og seks målgivende pasninger. Han kan også vise til over 100 kamper i dansk Superliga i tillegg til 12 kamper for aldersbestemte landslag for Danmark.

Legia Warsawa er ligaleder i Ekstraklasa, etterfulgt av Lech Poznan hvor en annen danske er toppscorer. Tidligere Haugesund- og Rosenborg-spiss Christian Gytkjær er med sine 10 scoringer fjerdemann på toppscorerlisten i Polen.

Følg vår Silly Season-side for oppdaterte overgangsnyheter.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler