KFUM SIGNERER DUO FRA HEDMARKEN

Kristoffer Hagen fra Ham-Kam og Håkon Aalmen fra Brummundal er gode kompiser og har spilt sammen i flere år. Nå har duoen flyttet til Oslo og er klar for å bidra til at KFUM havner foran sine gamleklubbene på tabellen.

De har begge spilt sammen i Ham-Kam og er kjente navn for alle som følger fotballen i Hamar og på Hedmarken tett. Nå er de to kameratene klare for en ny tilværelse i Oslo, og har begge signert for KFUM.

KFUM rykket som kjent ned fra OBOS-ligaen i 2016. Etter å ha hengt med i store deler av sesongen ble det til slutt for tøft fo Oslo-klubben, som måtte ta turen tilbake til 2.divisjon hvor de har tilbrakt de fleste sesongene i sin korte levetid.

Med Jørgen Isnes på plass som ny hovedtrener har jobben med å sette sammen et topplag for lengst startet. Flere viktige brikker fra fjoråret er med videre, og et par nye fjes er allerede på plass. Kristoffer Hagen har vært en sentral brikke på Ham-Kam de siste årene, og midtbanespilleren var også i fjor innom nest-øverste nivå i Danmark.

Håkon Aalmen har også en fortid i Ham-Kam men gikk til Brummundal før sesongen i fjor. Nå gleder midtstopperen seg til å prøve seg i en ny klubb og i en ny by.

– Det virker som en fin gjeng med spillere, og jeg har også veldig troa på Jørgen som trener. Jeg tror vi kommer til å kjempe helt i toppen i år, det hadde vært moro med et opprykk, sier han til Fotballkanalen.

Aalmen har troa på å få tøff fight av sine to forrige klubber, Ham-Kam og Brummundal.

– Ham-Kam kommer helt sikkert til å henge med i toppen. Brummundal er jo tippet nord og ned av alle mann, men jeg tror det blir såpass jevnt at de fort kan klare å holde seg, forteller han videre.

Fotball Adeccoligaen Aka Arena 02.10.2011 Hønefoss v HamKam 1-1 Foto: Dagfinn Limoseth, Digitalsport Håkon Aalmen , HamKam scoret 1-1 målet Adeccoligaerfaring:
Håkon Aalmen har tidligere spilt 1.divisjon for Ham-Kam. Her jubler han etter å ha scoret 1-1 målet i lokaloppgjøret mot Hønefoss i 2011.

Fotballkanalen

268 Artikler