KEEPERTALENT STEPPER INN FOR NYOPERERT ROSSBACH

Det unge keepertalentet til Pors Anders Klemensson skal trene med Bodø/Glimt i Januar. I mellomtiden stepper han inn for en nyoperert Sondre Rossbach som blir ute i lang tid. Ungutten vil spille på så høyt nivå som mulig men vil koste litt for klubben som velger å hente han.

(Foto: Digitalsport)

Odds førstekeeper Sondre Rossbach mister trolig store deler av sesongoppkjøringen, men kan bli klar til seriestart. Nå låner Odd inn naboklubbens keeper Anders Klemensson for å dekke behovet på trening i vinter. Han er allerede godt kjent med Odd ettersom han jevnlig trener med klubben når det er behov for det.

– Vi har fått til en avtale med Pors som gjør at Anders kan være med oss i vinter, forteller trener Dag Eilev Fagermo til TA(krever innlogging).
På spørsmål om det er aktuelt å signere Klemensson til klubben sier Odd-trener at han ikke kan gi noe svar på det for øyblikket.
En klubb som har gitt uttrykk for at de ser på det som aktuelt å signere keeperen er Bodø/Glimt. De har tatt kontakt og ønsker å få Klemensson nordover.
– Keepertreneren til Bodø ringte og sa de ville se nærmere på meg. Jeg måtte takke ja til prøvespill. Det kan være en klubb jeg kanskje kan få spilletid, og ambisjonene mine er jo å spille fast på høyest mulig nivå. Det ble litt «kål» nå som jeg hadde sagt ja til å bli med Odd, men jeg må tenke litt på meg selv også. Uansett er jeg veldig glad for muligheten med faste treninger i Odd, forteller Klemensson til TA.
Interessen er stor for Pors-keeperen som nylig signerte en toårskontrakt med laget som rykket ned fra Post-Nord ligaen i årets sesong.
Klubben som ønsker å hente han må ifølge lokalavisen trolig ut med et beløp på opp mot 300.000 kroner.
I Sandefjord ønsket man å finne en løsning med Pors, men avtalen strandet når klubbene ikke klarte å bli enige om overgangssum.

Fotballkanalen

268 Artikler