HØDD-SPILLER AKTUELL FOR KBK

(FOTO: Fridtjof Bjerkås, KBK)

Kristiansund intensiverer jakten på nye spillere til neste sesong i Tippeligaen. En rekke spillere har blitt linket til klubben den siste tiden. Nå kan en ny venstreback være på vei.

Sportslig leder Kenneth Leren innrømmer at de ikke sliter med å finne spillere som ønsker seg til klubben.

– Jeg har fått over 1.000 henvendelser fra spillere og agenter. Jeg lyver ikke. Ja, det er over 1.000 navn som er spilt inn til oss, sier sportslig leder Kenneth Leren til lokalavisa Tidenes krav.

Selv har de også vært aktive i søken etter nye potensielle spillere. Tidligere denne uka signerte de Benjamin Stokke fra Levanger, og flere spillere har vist seg frem på trening de siste ukene.

Fredrik Pallesen Knudsen fra Brann har vært nevnt. Oppsal-spiller Ryan Doughman trente forrige uke med Viking, men skal også være ønsket av KBK. Han kommer trolig til Kristiansund neste uke for å vise seg frem.

Nordlie frustrert

Flere spillere fra Oslo-laget Skeid skal etter hva Fotballkanalen erfarer være på blokka til Leren og Michelsen. Skeid-kaptein Mansour Gueye var ønsket på prøvespill, men ettersom spilleren er under kontrakt med 2.divisjonsklubben også neste år, takket Skeid pent nei til invitasjonen.

Skeid-trener Tom Nordlie viser tydelig hva han mener om eliteserieklubbens forsøk på å lokke flere av klubbens spillere til Kristiansund gjennom prøvespill. Han mener det skal være unødvendig å hente spillere opp på et prøvespill.

nordlie

I tillegg til kaptein Gueye er også Skeids Ridouan Essaeh og Bruno Leite glohete på markedet, og her kan KBK forvente seg hard kamp av flere eliteserieklubber.

Men aller helst vil Michelsen ha inn en ny forsvarspiller.

Ny venstreback på vei?

– Vi må ha en venstreback, sier <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″> Michelsen>, som foreløpig ikke ønsker å kommentere så mye mer om eventuelle andre forsterkninger til Tidenes Krav.

Fjorårets venstreback Victor Grodås har dratt tilbake til Sogndal. Eirik Bakke og co lånte ut backen til KBK for å gi han verdifull spilletid etter en korsbåndskade han pådro seg nesten umiddelbart etter overgangen fra Hødd i fjor.

Nå kan Michelsen og KBK finne erstatteren i nettopp Hødd. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal nemlig Hødds venstreback Christoffer Aasbak være en av de som star høyest opp på ønskelista til KBK.

Venstrebacken har vært blant Hødds beste i den fatale nedrykksesongen og kan hentes gratis til Kristiansund Stadion.

(FOTO: Frode Bjerkås, KBK) Hødds Christoffer Aasbakk(Ryggen til) er en av spillerne som kan være aktuelle for KBK i vinter. Her i kamp med hjemmelagets Sverre Økland. (FOTO: Frode Bjerkås, KBK)

Fotballkanalen

268 Artikler