I 2016 var William Troost-Ekong eliteseriens beste midtstopper. Nå har FK Haugesund signert en ny midtstopper det er store forventninger til. Benjamin Karamoko droppet RBK og har signert en treårsavtale med de hvite og blå. 

Benjamin Karamoko har signert en treårsavtale med FK Haugesund. Den ivorianske midtstopperen kommer sist fra spill i St.Etienne. FKH fikk ifølge Eurosport kamp om midtstopperen fra blant annet Rosenborg. Men mulighet for spilletid gjorde at 22-åringen valgte de hvite og blå. Til lokalavisen forteller han at han gleder seg til å komme igang. 

Han har kamper for U23-landslaget til Elfenbenskysten og spilte i 2015 tre kamper for Saint-Etienne i Ligue 1 før han ble lånt ut til US Créteil-Lusitanos på nivå tre. Nå blir Eliteserien neste stopp. 

– Det er veldig fint at alt er på plass. Dette er et spennende steg for meg og et riktig skritt å ta videre i karrieren. Jeg vet ikke veldig mye om norsk fotball, men spillet er universelt og jeg er trygg på at jeg rimelig raskt skal tilpasse meg måten å spille på her i FK Haugesund, sier han til FKHs hjemmeside.

Minner om Troost-Ekong

Signeringen minner mye om signeringen av William Troost-Ekong som var en bauta i FKH-forsvaret i 2016-sesongen. FKH-trener Eirik Horneland er svært fornøyd med sin nye midtstopper.

- Han er toppklasse. Veldig deilig at vi har fått Benjamin på plass. Han tilfører oss både kvalitet og gir oss flere alternativer i komponeringen av mannskapet. Vi så raskt at dette var en kvalitetsspiller da han trente med oss i Spania, forteller Horneland til Haugesund Avis.

 

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder