Karamoko klar for FK Haugesund

Benjamin Karamoko har signert en treårsavtale med FK Haugesund. Den ivorianske midtstopperen kommer sist fra spill i St.Etienne. FKH fikk ifølge Eurosport kamp om midtstopperen fra blant annet Rosenborg. Men mulighet for spilletid gjorde at 22-åringen valgte de hvite og blå. Til lokalavisen forteller han at han gleder seg til å komme igang.

Han har kamper for U23-landslaget til Elfenbenskysten og spilte i 2015 tre kamper for Saint-Etienne i Ligue 1 før han ble lånt ut til US Créteil-Lusitanos på nivå tre. Nå blir Eliteserien neste stopp.

– Det er veldig fint at alt er på plass. Dette er et spennende steg for meg og et riktig skritt å ta videre i karrieren. Jeg vet ikke veldig mye om norsk fotball, men spillet er universelt og jeg er trygg på at jeg rimelig raskt skal tilpasse meg måten å spille på her i FK Haugesund, sier han til FKHs hjemmeside.

Minner om Troost-Ekong

Signeringen minner mye om signeringen av William Troost-Ekong som var en bauta i FKH-forsvaret i 2016-sesongen. FKH-trener Eirik Horneland er svært fornøyd med sin nye midtstopper.

– Han er toppklasse. Veldig deilig at vi har fått Benjamin på plass. Han tilfører oss både kvalitet og gir oss flere alternativer i komponeringen av mannskapet. Vi så raskt at dette var en kvalitetsspiller da han trente med oss i Spania, forteller Horneland til Haugesund Avis.

Silly Season

65 Artikler