KAN HAVNE I TIPPELIGAEN

Det unge spisstalentet fra Nest-Sotra Kasper Nissen gjorde seg ikke bort på prøvespill hos Sarpsborg 08. Dansken føler han fikk vist seg fra sin beste side og føler seg mer enn klar for nye utfordringer.

– Jeg er klar for nye utfordringer. Neste sesong har jeg lyst til å spille på et høyere nivå enn i 2. divisjon, sier Højvig Nissen til SA.

Sarpsborg 08-sportssjef Thomas Berntsen følger dansk fotball tett og har flere ganger hentet dansker på prøvespill til Sarpsborg stadion. Unggutten Kasper Nissen var allerede innenfor landegrensa, hvor han banket inn 18 mål på 26 kamper for Nest-Sotra i 2.divisjon avdeling 3.

– Han er en kjapp og sterk. Det er en spiller som er god i oppspillsfasen og som har gjort det godt når vi har sett ham, sier Berntsen til lagets hjemmeside.

Nissen selv føler han fikk vist seg godt frem.

– Det var et høyere tempo enn jeg er vant til, men jeg synes det gikk bra for min egen del. Det er alltid deilig å score noen mål, selv om nivået er høyt. Men jeg vil veldig gjerne bevise at jeg er god nok, sier han.

19-åringen kom til Bergen og Nest Sotra fra den danske storklubben Esbjerg før årets sesong. Nå kan han gå gratis til ny klubb i vinter som følge av at kontrakten hans med Nest utløper.

Flere andre norske klubber følger spissen tett og trolig får vi se den unge dansken på et høyere nivå allerede i kommende sesong.

Fotballkanalen

268 Artikler