KAMER QAKA STARTET FOR FØRSTE GANG – VANT I ROMANIA

Kamer Qaka sin kontrakt med Kristiansund ble terminert i juni og for to uker siden ble han utenlandsproff i Romania, fredag startdebuterte han med seier.

Laget til Qaka heter Politehnica Iasi og vant 1-0 mot Voluntari, Qaka spilte hele kampen på Polithnicas midtbane. Volunaris midtstopper Patrice Feussi klønet det til for seg selv da han scoret selvmål på et innlegg etter 26 minutter.

Kamer Qaka debuterte søndag da han ble byttet inn før andre omgang i 0-0 kampen mot Gaz Metan Medias.

Etter tre kamper har Pollitehnica fire poeng, forrige sesong endte det nye laget til Qaka på 10. Plass, det er 14 lag i Romanias eliteserie.