JERV VIL HA LOKALT TALENT – MEN IKKE FOR ENHVER PRIS

Vindbjart sin 22-år gamle indreløper, Preben Skeie, er ønsket av Arne Sandstø og Jerv, men klubbene sliter med å bli enige om overgangssum.

<
p>(foto: Digitalsport)

Preben Skeie scoret i fjor 13 mål i 2. divisjon fra sin rolle på midtbanen og er en viktig spiller for Vindbjart sitt lag. Unggutten er også sønn av Vindbjart sin trener, Steinar Skeie, som ikke er med på forhandlingene rundt sønnen.

– Jeg er innhabil når det kommer til Preben, og er ikke inne i bildet når det gjelder forhandlinger og den biten, sier Steinar Skeie til Fædrelandsvennen.

Forventningene er for høye

Midtbanespilleren har de siste ukene trent med Jerv, og har gjort det såpass bra at trener Arne Sandstø nå vil hente unggutten over fylkesgrensen, men ikke for en hver pris:

(Foto: Digitalsport) ARNE SANDSTØ:
Har ikke kommet til enighet med Vindbjarts Preben Skeie. (Foto: Digitalsport)

– Forventningene fra Vindbjart er høyere enn vi kan oppfylle, sier Jerv sin suksesstrener til Agderposten.

Unggutten selv er klar på at det hadde vært spennende med en overgang til Jerv, men at han samtidig er klar for et år til i Vindbjart, hvis overgangen skulle strande.

– Det hadde helt klart vært artig med en overgang til Jerv. Det er en fin klubb med gode utviklingsmuligheter, så ja, det frister, sier unggutten til fotballkanalen.

– Likevel kommer jeg til å ha det gøy med Vindbjart i den nye 2. divisjonen, fortsetter midtbanespilleren.

Andreas Hopen

92 Artikler