«IBBA» MED TO NYE SCORINGER – UTLIGNET PÅ OVERTID AV OVERTIDEN

Abdurahim ”Ibba” Laajab scoret begge målene for Yokohama i 2-2 kampen borte mot tredjeplasserte Tokushima. Se begge målene i artikkelen!

Etter 25 spilte minutter kom det et lavt innlegg inn i boksen og Laajab kommer seg rundt Tokushima-forsvareren, han setter ballen i mål med et skudd over keeper fra fem-metersstreken.

Tokushima utligner rett før pausen og tar ledelsen med sin 2-1 scoring rett etter hvilen.

Det ble tillagt fire minutter i tilleggstid, syv sekunder på overtid av overtiden utligner Laajab etter at Tokushima ikke klarer å få klarert bort ballen etter et langt innkast inn i feltet. Målet gjør at Yokohama fortsatt er på playoff-plass etter Laajab sin sene utligning mot Tokushima som er på tredjeplass.

Laajab er leder nå toppscorerlisten i J League 2 med 19 mål på 27 kamper, 32-åringen har en ledelse på fire mål ned til andre mann på listen med 15 mål.

Den 190 cm høye spissen har kontrakt ut 2017-sesongen. Burde Laajab være aktuell for en retur til Eliteserien?