Hurtigtog meldt klar for Fredrikstad FK

Unggutten Youssef Chaib forlater Moss FK og vender hjem til Fredrikstad. Kantspilleren har tidligere spilt for klubbens juniorlag og ble med Moss FK-trener Ole Martin Nesselquist da han gikk fra Trosvik til Moss i 2016.

Lenge sett på som et stort talent

– Vi er veldig glad for at Youssef har valgt oss. Han er en offensiv spiller med flere x-faktorer, sier sportssjef og daglig leder Joacim Heier til Fredrikstad blad.

Chaib har lenge vært sett på som et stort talent med fysiske ekstremferdigheter når det kommer til fart. I fjor scoret han 13 mål på 22 kamper for opprykkslaget fra Østfold.

FFK som har vært kjent for å hente mye spillere fra utlandet og andre steder av landet de siste sesongene. Etter nedrykket kan det virke som om de har tatt grep og vil gi laget en mer lokal profil.

Med signeringen av Chaib får de også inn en spiller med lokal tilknytning. I tillegg har de hentet opp Tomas Lopez, Aleksander Karstensen og Leo Olsen fra egen A-stall.

Med 12 spillere fra Østfold kan laget stille en hel førsteellever med lokale spillere. Så får vi se hvor mange som får tillit når sesongen begynner og det skal spilles om et livsviktig opprykk til OBOS-ligaen.

Fredrikstad og trener Per Mathias Høgmo satser på å rykke opp igjen til OBOS-ligaen på første forsøk.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler