HOPEN KLAR FOR FOTBALLKANALEN

Fotballkanalen er glad for å kunne offentliggjøre en svært spennende signering vi har jobbet med i lang tid. 22-år gamle Andreas Hopen fra Eikefjord i trivselsfylket Sogn og Fjordane er klar med umiddelbar virkning.

Tidligere har Hopen jobbet freelance for lokalavisa Firdaposten og Adresseavisen. Nå studerer han journalistikk på NLA-høyskolen i Kristiansand og i tiden fremover vil han bidra med sine offensive egenskaper hos Fotballkanalen.

Han føyer seg dermed inn i rekken av fremadstormende unge talenter tilhørende Fotballkanalen-prosjektet.

Hopen vil komme inn og bidra med solid fotballkunnskap, og følger både norsk og utenlandsk fotball svært tett. Han kan også by på et solid nettverk over hele Fotball-Norge som vil være med å sikre at Fotballkanalen får tak i de siste nyhetene først.

Selv har han lagt flere sesonger bak seg for moderklubben Eikefjord i 4 og 5.divisjon, men en skadehistorikk på lik linje med Ledley King, har ført Hopen inn i journalistikkyrket.

Vi er i uansett glad for å ha Andreas med på laget, og håper han holder seg 100% skadefri fremover.

Følg han på Twitter her: @superhopen

Kunne du eller noen du kjenner tenke seg å bidra for oss i Fotballkanalen? Vi er stadig på jakt etter skribenter, samarbeidspartnere, annonsører og andre som kan tenke seg å være en del av Fotballkanalen-prosjektet.

Ta kontakt med oss på [email protected]

Fotballkanalen

268 Artikler