HØGLI KLAR FOR TROMSØ

Tom Høgli har skrevet under på en avtale som varer ut 2020 med gamleklubben. Det bekrefter klubben i en pressemelding lagt ut på TILs hjemmesider i dag. Den tidligere landslagsbacken gleder seg til å returnere til Tromsø og Alfheim.

– Jeg hadde også andre alternativ, men det var TIL jeg hadde lyst å spille for. Det skal bli veldig godt å komme tilbake til byen og jeg gleder med veldig til å bidra både på og utenfor banen. Det kommer til å bli en spennende utfordring, sier Høgli i pressemeldingen fra TIL.

Backen blir ut kontraktstiden i FCK og er ikke tilgjengelig for å spill for Tromsø før i hjemmekampen mot Molde 6. august.

– Det føles veldig trygt å få en kapasitet som Tom inn i prestasjonsgruppen vår. Han kommer til å bli en viktig brikke i byggingen av laget som skal etablere seg på øvre halvdel i eliteserien, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen, i pressemeldingen.

Høgli spilte for Tromsø fra 2007 til 2011 og har over 100 kamper for klubben. Deretter gikk turen til Club Brugge og FC København. Høgli spilte en omgang mot Alexander Ruud Tveters Halmstad i en treningskamp i helga. Ståle Solbakkens menn vant komfortabelt 3-0 hjemme i Parken.

Fotballkanalen

268 Artikler